Followers

Wednesday, September 23, 2009

Selamat-selamat hari raya..

SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMU YG MENGENALI DIRI INI..SEMOGA AIDILFITRI INI AKAN MEMBAWA KITA KE LEMBARAN BARU DIDALAM HIDUP INI..SEMOGA KITA TERUS MAJU DAN MAJU DI MASA HADAPAN..

Monday, September 21, 2009

Friday, September 18, 2009

Secret Admirer

ooopppsss....shhhuuuuuu...
Hurmm.. fishy kan topic nie..ha3 sje jer..ni ak pon ader SA sendiri..rasenyer x der org tau..pasal nie ak sorang jer tau..x nak g tau org len..so kamu teke2 larr yer..ader la sorang nie..kelas laen dari kelas aku..yg bes nyer dapat tgk die tiap2 hari..ha3..mmg nampak die kat maner2 pon..wakakakka..seronok sgt hati nampak die..rase lah bahagia 2..hak3..giler ak nie..kidang2 x dapat nak sorok rase sonok nie..ha3..tp tgk dari jauh jer la..cakap pon sekali sekale jer..berangan jer lah yer..hak3

Wednesday, September 16, 2009

Raya hampir tiba..

Hari nie hari Rabu, pastu khamis,jumaat, sabtu n raye..wahahhahah...cam bes jer raye kan..aku rase cam baru jer raye ari 2..tapi pas 2 nak rayer lagi..penat la asyik rayer jer..siot tol..gler kan aku cakap cakap cam 2..cam aper tah..ala bosan tol bile dah nak rayer..tapi ade time besnyer..jumpe..kazen2..ini la time nak show off segale bende..wakakkaka..sial tak aku..nak tunjuk saper yg paling hot, power, and best..hak3 gler tol..so aim hari rayer nie ak nak maintain jer..wakakka..mesti aku cucu terbaik !!!!

Friday, September 11, 2009

permulaan kpd pengakhiran..







Hari ni 11 september 2009..ni lah pengakhiran kpd kelas LWA01E..kiteorg mungkin la x dapat jadi 1 kelas lagi semester depan..sedih kan..cam dah 6 bulan nie last day kterorg..maner tah kami lepas nie..mungkin di Puncak Alam @ kat Shah Alam gak..ermm..paper pon..kter doakan kami sme bjayerla mase nak final lepas rayer nie..menakotkan..Aku LOVE u ollz my friends..

Wednesday, September 9, 2009

Raya is coming !!! exam is waiting !!!

Wahh..x sabo2 nak rayer nie..tapi aper leh wat..tunggu jer la sampai rayer 2 datang..hari nie ak dalam UiTM lagi..x bleh balik lagi..bru jer abes test critical thinking untok final exam..exam stat pukol 8.30 a.m tapi ak bangun pukul 8.20 a.....sangat la menyirap ak nie ..tros jer bangon n grab sumer baldi n g mande..mandi pon..alakdar jer..bju pon x dan pakai dah..pakai,tapi x dan nak pilih baju aper yg seswai ngan tema tadi..geram tol alu..rambut pon serabai gler aku nengok..aku pon teros beerlari ke kelas nak amek exam..masuk jer exam pnyer class..sumer ngah tekon wat exam..aik ngan mke cuak nyer..g lar duduk kat meja yg disediaskan..pergh..jwb dgn konpiden sekali..tapi x baper konpiden manjer r...hope dapat la marks yg elok2 sklit..esok ader exam muet plak..be prepare dowh..malam nie ader bkak pose ngan lecturer yg best, madam Goerge..ak nak wat performance..wakakakak..x sabor nie..