Followers

Friday, August 21, 2009

KILL ALL THE SWINES !!!!

Takottt . . . . .H1N1 menular. . . . .

sedih wooooo. . . .

Mmg lamer gler ak dah tak update blog nie..bapak rindu siot..nie sumer coz sbuk sangat dengan study..ish3..kadang2 tension gak memikirkan semula aper yg aku nie actually wat...semakin dekat dengan exam semakin gler aku rase otak aku nie..tetibe cam belambak gler assignment nak kne antar. . . plus dgn presentationnyer lagi. . . pening paker nie siot. . . .tuhan je lar yg tau. .. .kehidupan kat U nie mmg teryata berbeda dgn mase kat skolah dulu. . . . memang memenatkan. . . .ni kelas pon x der la sampai extend sampai ke malam lagi. . . ni kang mase nak degree kang lagi lar tersekse agakn yer kan. . . .ermmm. . . x per ni lah dugaan hidup . . . .tuhan sajer nak menguji kiter nie. . . minggu nie byk sangat kejadian telah happen dgn suddenly . . .menakotkan. . . weekend lepas sabtu n ahad . . . .ader ceramah dari Law Professor . . . 2 hari . . .wajib pegi . . . aku pon pegi lar kan. . .best 2 best . . .tapi mmg penat . . .selase ari 2 nak kne anta assignment critical thinking . . .aku rase cam nak makan org . . . dapat plak article untuk assignment dah 3 kali kne reject dgn lecture. . . .akhirnye berkat ushe aku . . .sipa jugak . . . mmg pening kepla r nak wat . . . .tambah plak dgn tension assignment computer . . .tambah lagi dgn yg library yg dah kne tolak 20 markah coz x anta kerje coz tertinggal kat bilik . . .n presentation on human right. . . .argghhh . . . bayak toollll . . .sabar jer lah . .

Thursday, August 13, 2009

Aku Penat r cam nie..

hermm..aku x tau la naper ngan kehidupan aku sekarang nie..Yes i am heppy..tapi naper lah aku rase akui agak keseorangan sangat..Fuh..kengkadang agak dengki la kan tengok org laen dengan 'someone' dalam hdup dieorg kan..alah aper aku nie..baek g konsentrait dgn study aku..lagi bagus..x payah la nak sibuk2 mencari 'sesuatu' yg x tentu bleh kekal lame kan..susun dulu kerjaya lagi bagus kan..tapi mmg agak marah la kan kalu kite ngan adjust someone tetibe ader org msuk line..dapat plak membe..ni sekadar cerite k..tak der berkaitan dgn yg edup pon yg mati..tapi x per lah..aku akan cuber la jadi org yg lebih2 plak..arghh..merepek las ko Khai..bender r pikir yg bukan2..engat ko tinggal bpe bulan jer lagi nak kne abeskan ko pnyer Law..So,forget jer sume ygt nonsense nie..stay single sudey..lagi bgus x der komitmen dari terpakse adr komitmen dgn org laen kan..nanti sumer terabai..

Monday, August 3, 2009


2 August 2009

Hari ahad yg sepatutnyer memgumbirakan..tapi jadi bosan..entah kenape..tp sebenarnyer x der lah..bosan maner pon..bes gak lah..ak ngan rumateku Ijat ngan Baem g suping2 beli untuk stok makanan kehidupan yg akan datang ..adakan hidup akan dapat diteruskan..perghh..tuhan saja yg tau...

Mase kat dalam Giant






Kata Baem : jom kite bertumpahkan darah..jom perang!!!

Kata Ijat : Lets get it on..M16 dalam tgn aku..no mercy!!!

Monolog si penangkap gambar : Kenape lah aku ader kawan yg giler cam nie????

hari kemuncak untuk ari ahad nie bukan lah mencari awek,yg maner both of bdak Ijat ngan Baem dah ader..melainkan aku yg stay single..adelah..KARAOKE di P.A.S….huadadadadahahhaha…pe lagi kami ternyata bukanlah menyanyi tetapi menjerit dgn sedap sekali..tah paper en..hurm..

video



Ijat memekik : duhai F__a..aku cinta kepadamu..kita bahagia selamanya..heeyeaahh yeah!!

Baem mencarut : lahanat nyanyi lagu name awek sendiri..gi larr mampos!!!


31 Julai 2009

Jumaat datang lagi..ermm..hari nie tetiba ader ceramah BTN sebanyak 2 slot..OH MY GODNESS!!!!..tak per datang jer..bukan cost paper pon..aku pon g la dgr ceramah BTN dgn Baem..Ijat???hahhahah..tak payah la tanyer..gi jumper awek dy larr pe lagi..dy g KEY ELL la maner lagi nak jumpe si dia..hermm..aku pon g mawar nak g dengar ceramah 2..wahhh..bes kot ceramh nie..cam belajar sejarah jer..x per beguna tuk mase depan kot..bygkan kelas aku yg g ceramah BTN tu 3 orang jer termasuk aku..tak sangke lah aku nie seRAJIN 2 kan..aku mmg rajin lah..jangan nak salah tafsir plak..DONT JUDGE THE BOOK BY ITS COVER..yg paling best yer lah part mase nak abes ceramah..abes jer ceramah BTN aku nie pon g larr ker kolej jap nak prepare g SOLAT JUMAAT kene highlight skit..wakkkakaka..g lar pusat sukan UiTM nak solat..pas solat aku plak becadang nak g kuar PAS jap..karaoke lah gapo lagi..bawak la sang Awien n Shariza 2 g samer..g la karaoke cam baby lahir x cukup bulan sampai luper diri..ader la dalam 30 hengget abes..DASHAT x???huhuhuhuhu..tapi aku ngan Awin bawak laptop coz nak straight forward nak g overnite kat MC D..dan laptop Awien 2 ade kale aku plak yg kene bawak..cam hamba die plak..









Kata Awien : Ha,Khai tolong pegang nie..berat larrr..

Monolog aku : eish die nie engat die Cleopatra nak suruh aku pegang laptop die.dah la laptop aku pon dah cukup berat nak runtuhkan bahu aku nieh..

Di MC D..

petang 2 gak aku dapat call dr Baem cakap dye nak join aku overnite kat MC D..malam 2 die dgn Ijat sang romate aku pon datang lah..







Kata Ijat : Lahanat la Khai laptop ko x bleh connect ngan wireless MC D..

Kata aku : huuh..byk lah ko..tadi aper..tgn ko 2 yg malang..rooter dy ader masalah lerr..bukan salah laptop aku..

BTN ku..

30 July 2009

Rase mmg nak mengamuk bile dah la cuti dipendekkan dari 9 hari jadi 4 hari..dah la 2 bulam x balik umah..tetiba disebabkan panggilan BTN,aku terpakse menyahut dengan sabornyer..bile balik jer kampus..dapat rumour,BTN is cancel..menyirap lagi sentap aku mendengar tak per2 dalam hati cakap nie x leh cayer nie..mesti lg ramai yg akan amuk kalu yg jauh2 dok balik kampus tapi program idamn x jadi..malam ak balik kolej..dapat plak mesej dari class rep tersayang dengan bangganyer menyatakan bahawa BTN batal..o0o0o0o0o0o0hhhh…aku dah packing barang dah wei..kenapa nak cancel..aku dah bygkan dah betape bestnyer BTN kat Dungun 2..tepi pantai yg menenangkan..PERHAPS???and next morning..KEY ELL larrr mane lagi..pegi lah saner dengan romate ngan jiran bilik ak..satu lagi masalah timbul..giler la bejalan dari Times ker Mid sebab mencari baju si romate daku x jumper..entah cam ne lah yg die nak..6 jam kot mencari..n kami declare die shoping dah mengalahkan kaum hawa..tp naseb baek jumpe..patotlah cari baju sampai 6 jam..nak pakai esok jumpe awek..katanyer..