Followers

Tuesday, January 27, 2009

tapi kenape??

Ni lah kesah nyer..ak ader la sorang kawan naek ak..laki and gurlz..tak payah la ak bg tau name saper ek..depa adalah pasangan amat bahagia pade satu mase dulu..tapi tak sekarang nie..kenapa ak menyibuk hal dyorg???actually ak nie lah org tengah dalam perhubungan dyorng nie..sebelum nie dah penah dah kes gni jadi kat dyorg nie..tapi ngan my help..depa dapat comeback..memang bergolak dulu skit..but now..it happen again..why??salah saper??laki ke pompuan??ak ingat ak nak mtk tolong nk solve r balik pe yg dah jadi n ak memang iklas nak cube sedaye upaye..bukanlah nk kate yg ak nie terrer sgt nk menyatukan org,tapi ak memang dah kenal rapat dyorg nie..pe yg ak tau si perempuan ak namekan E bkn name sebenar yg mintak nk taknak de aper2 kaitan ngan si lelaki yg ak name kan A bukan namer sebenar gak..bayangkan lah betape ancurnyer ati seorg lelaki..yg pompuan yg selame nie dy sygi n tak penah lupekan even sesaat pon ckp gi2 kat dy..what a sucks rite??nampak sgt la si E nie cam dah ader org laen kat hati die..tapi saper???lepas skolah ari 2 si E n si A dapat pergi kesebuah termpat yg tak payah la ak nak bg tau untuk satu program tapi laen tempat..si A punyerlah menunggu si E agar msh lg sms,col mcm dulu..tp x skng..ble si A sms..si E tak balas pon..mungkinkah si E dah berjumpe ngan laki laen yg jaoh lagi sempurna dari si A???tu ak tak tau..memang dah puas si A bersabar selame nie..si A nie bukan jenis yg mudah nk jatuh hati kat sesorng pompuan nie..ble dah jatuh hati bermakne memang ader something yg istimewa dalam diri si E..nampaknyer si E nie memang sengaje nk mempermainkan perasaan si A..pe yg kurangnyrr si A??iin my eyes..he have full package..pandai.hensem,kayer..aper kg yg dy nak??lg satu..dah byk yg si A ni korban kan untuk si E..tapi skang semuanyer hampeh belake..memng susah sebenarnya nak cari perempuan yg betul2 jujur dalam perhubungan..walaupon dari pandangan mate kasar ak memang yakin yg si E nie memang takkan mempermainkan perasaan org lain coz dy nie baek org nyer.tapi ak memang salah tafsir..n memang selame nie ak dah salah bace dy..segale tanggapan yg ak bg pada si E selame nie memang meleset n jaug dari panggang..ak pasrah..tapi per bleh bwat saper ak nk membace pkiran org..n nampaknyer ak nie memang tak reti nk amek pengajaran dari sebelum nie..aper yg berlaku kat si E..dy dah pernah ader secret admire yg dy declare as her boyfriend but sebenarnyer laki yg dy minat 2 takder langsung kater nak jadi boyfriend si E nie..so what??everyone much believe in her..n ramai org anggap memang si laki nie boyfriend dy..then gaduh..mase 2 la ak bejayer ketemukan si E ngn si A nie..agak lame dyorg bersame ak tak tau akhirnye gine..nie la manusia..mcm lagu saloma 2..manusia..semuanya tiada lepas seksa,suka dan duka silih berganti..sudah takdirnya yg maha suci..ooo tetapi manusia seharusnye berusaha bahagia takkan datang sendiri jika manusia tiada cari..sekarang sudah aman..hidup tiada ketakutan..ha3..nyanyi plak ak nie..ala kalu korang tak tau lagu nie..g bukak u-tube..tekan je konsert finak akademi fantasia 3..marsha nyanyi lagu nie..mantap beb..ha3..k daa~

3 comments:

Anonymous said...

bg tau ak spe dak2 2
kah3

Anonymous said...

ak fikir skunk baiklah E,A juga ko KHai
x yah pikir psl hal ni.....
ade baiknya pkra ni terjd....
pikirkn psl msa depn
itu lebih utama!!!!!!

sara said...

nak tau sape...heheheh