Followers

Saturday, June 20, 2009

ader cter hot nie..hahaha

adelar salah sowang dari warga intep yakni rakan2 batch 0408 kiter nie..alkisah pada 1 malam ak ngah nak mule melelapkan mate yg dah redup nie ader msg masuk dalam henset ak yg cantik lagi bergune nie..msg itu berkata.."thanks khai atas sume yg ko dah wat antara ak n unknown kami dah clash,,dy yg mintak clash ngan ak tadi"..ak dgn terkejut beruknya pe lagy membalas n reply msg tersebut dgn galaknyer..paham2 larr ak kat bnd2 mcm nie mesti larr exited kan..hahahaha,jahat gler ak nie..ak pon g lah menasihati kedua mereka nie..n yg laki nie cakap dy x blh hidup tanpa si pompuan nie..ak pon aper lagi keluar la sume ak pnyer pengetahuan am..dalam seminggu jugakn lah ak g nasihat menasihati antara 1 same laen..habes kredit aku en..ha3,nampak sangat tak iklas ak ni menolong orang..kui3..pas 2 hari ni..20/6/09..si lelaki datang ke U ak..ha,kan ak dah bg korang satu hint..untuk jumpe bekas awek dy..boleh tak????..dyorg masing2 berbincang lah tentang masalah dyorg n akhirnya kini sebagai kawan sahaja..

3 comments:

sara said...

sape agak nye tu ek??

khye said...

ko kne teke larr..tak pon col ak nanati ak g tau ngan lbh lanjut..

sara said...

mls...huhu