Followers

Tuesday, January 26, 2010

Say NO to MY**N !!!


I'd been humiliating !!! Aghhhh..Bongoks, manager x guna..ko pikir aku nak merompak mall ko 2 ??? dah la MY**N je !! Kesah bermula bile aku masuk mall tersebut bersama my expensive SEED clutch bag...Time masuk x da pape..mmg aku ader nmpak org2 yg masuk ader bag mereka di balut dgn plastik lutsinar yg murah...But when i'm step je dalam mall 2..their workers allowed me tanpa perlukan wraping dgn stupid plastik 2...So bile masuk n dah jalan turun naik tingkat mall sengal 2 tetibe MANAGER mall 2 tarik tgn aku sambil berkata " Bag besar kne balut "...Aku balas " Tp workers u cakap x payah pon tadi " ...manager yg otak udang 2 pon bawak aku g kat enterance n marah workers die yg in charge wat bnd2 bodoh balut bag dalam plastik lutsinar yg aku x nmpak ke relevanannyer even dgn tujuan nak mengelak pencuri..Pulak 2 ikat mati..What the FU** ???? X pasal2 aku dpt spotlight mase manager 2 marah workers die...still aku dimalukan sbb clutch bag kesayangan aku 2 dibalut n ak menjinjing bag aku yg dibalut hodoh sepanjang mall 2..eeee...budus !! Stupid bitch !!! Arggghhhh...keluar je mall 2 aku terus koyak2 plastik 2 n campak je kat dpn exit mall 2..geram sangat2..nak je tanyer kat manager 2..adakah formalities yg die buat nie relevent??? knp org yg bwk bag kecik x kne wrap dgn natang bodoh 2??? dan adkah org yg bwk bag beso nie je yg nak jdi pencuri ???!!! Dah la manager 2 x comel langsung...hodoh n menggelikan..klu comel bole la nk accept skit..hehshh !!! goram goram goram !!! Now aku dah wat generalization lantak la hasty ke x..yg penting thiss mall i officially banned my feet to step in it !! rase nak claime je damages kat Manager n mall 2...Emotional damages aku dapat..taik r lu !!

3 comments:

jaa sweets said...

wow!!!!!
rilex2...chill man~
tarik nafas..hehehe
knal sgt mall nie..mmg mcm tur..
huh!!!tension kekadang tur..

khye said...

kann...tension aku nie..malu tau

Asyraf Azni said...

ahahahaha...credit to da photographer ye..
waahahahaha..
hilang glam kan kai..hehehe..