Followers

Wednesday, October 7, 2009

~Kembali Habes Final . . . .

Yo kamu2 sume..bapak bes sgt rase otak nie..ringan gler..sblm nie cam sial berat dgn provision2 n article2 dalam constitution 2..wahhhh..rase nak jerit jer !!!

padahal dah jerit dah abes last paper ari 2..

Nie saper jer dapat bygkan bile cuti sem dah mule..kah3..rase cam nak smbung beraye jer..adakah ia relevent???g lar mampos..ak nak raye jugak !!!

tibe rase sunyi n kesepian sgt kne tinggalkan rakan2 seperrjuangannn di medan undang2..ha3,paling malang jumpe lah kite di sem depan yer..yg betuan hepi n lucky dapat la jumpe ak nie tiap hari..wakakkakakakka..HARUSLAHHH.....

~PART MAKIAN N HAMUNAN~
Tapi ak nak cakap mase final ari 2, mmg panas abes la dgn "the hot stuff"..konon hot la kan..sumpah 15 keturunan membenci n nak memaki n dyorg..sangat la bajet bes..mase study kat mc D..pe tah masalah dieorg terpandang2..kaolu pndng cam nak tegur saper tak pe..ni cam nak cari gaduh..mmg tahi..bjet korang aper,high standard sgt ker nak compare dgn kterorg..bleh blah la wei..lagi2 si besar kedabak 2..dah r semacam jer..eeeuuuu,geli kot tgk mamat 2..


Ni blom tambah kebencian terhadap ratu bapok 2..eeeeeee,tolong la nak kate org kampung..kpd Trah ak sangat bersimpati kat ko dyorg cakap gi2..bajet cantik kot si c bapok 2..padahal duduk kat Yan. Kedah..daerah lagi,bukan kampung dah 2..mcm la mak nenek ko x duduk kg..boleh mampos la kau..

Lege dapat voice out !!! even dalam blog sendiri jer..huhuhuhu..at least ak puas ati..
~k r nak blah..jom SHISHA !!


2 comments:

fr[e]e[d]om[z]i[a]N said...

ermmm tah paper tah kamoooo ney.....
so hope ko dapat dekan tok sem ney...
ahakzzzz

khye said...

kau gler????
dekan???
mimpi pon x penah..