Followers

Monday, December 29, 2008

Hait semua..sajer jer just nak imbau balik kenangan mase pementasan drama mase kiter form 3..mmg unforgetable memories r nie..byk kejadian pasang surut melimpah ruah disamping tangisan dalam kerinduan sepanjang bertanding sesame kelas dalam english drama competition nie..ingt lagi abes jer jawab paper geo kiter trus sir nik panggil nak bagi tajuk untuk setiap kelas bwt pementasan..kelas aku..3 jaguh mase 2 bwt cter sinderella..3 wira life must goes on and kelas 3 perkase bwat bawang merah bawang putih..hak mmg byk budak budak nie yang bergaduh besar maser latihan ngan berebut tempat la..narattor pon nak jadik yg terbaik..aku poon narator..azrol..kelas wira.DIBAH kelas perkase..apis direktor kelas aku mmg byk sgt die punyer pandangan nk bwat cter bie..ak simpan lagi skrip senderella yg hatikah n nadzmi bwat..shah jadi prince,sinderella nyer pa'an..mmg romantik jugak la eveb price die cam pemalu skit tp mst r tak seromantik die ngan mero..hak3..mero r yg ajar pa'an menari ngan shah..paling ak tak dapat luper mero gaduh ngan sharil pasal nk berebut dewan saper nk guner dulu..hak3,,tak snggke ak bley smpi gi2..ak mmg malas nk msk campur mmg nk gelak tgk dak2 nie gaduh besar..aper la satu batch pon nak gaduh..padahal pasal bender kecik jer..pasal dewan herm..aku pon ader skali bwat2 merajuk malas nak jadi narator coz budak2 nie blakon pon tak betol..malu2 la haper la..bwt2 naik angin ak pas2 gi kelas bwat2 bengang mmg dalam kelas ak gelak sepuas hati..lagi pon ak mmg mals nak kerah sore ak terjerit jerit jadi narator..belatih pnyer la berlatih ngan selak dan beria tahap dewa..kelas pekase bwt bawang merah bawang putih..nasiha bawang putih..n wani merah..cter 2 mmg lame..ader scene menari ngan dak2 kecil sbg penari..mmg la tgk saper penari die??faeza.akilah..aini..shelly..ermm mmg semuanyer besar2 2 jer..mmg keut miut ler sensangat..hak3..isyad jadi sultan mmg gayer sultab hak3..besarnyer die..kelas wira plak mmg tak putus ase ngan cter life must goes on dieorg..aiman kecik jadi watak utame..mmg lawak gler budak nie..mmg lakonan yg menjadi..hak3..cter nie mmg bes pon gune lighting yg gempak gler..biler keputusan kuar..num satu klas wira.2 perkase,3 jaguh..best actor dapat kat aiman,best actress dpt kat tasha..dan mase form4 sir kuar kan name yg dapat wakil skolah pertandingan drama kat pasir putih yg sbp punyer yg terpilih adelah aku,azrol,aiman,pong,rafik,tasha,kinah,nasiha,afifah,syafinah,wani,tasha,atirah,pa'an,dan hazie..mmg tean bes gi saner dapat giliran persembahan last..n kami just mng BEST COSTUME..yuan rumah mng..bese la 2 ..mmg lumrah hidup..pas2 mase peringkat negeri pahang kami tuka pong kapade afik..lagi mantap persembahan kami ngan ak dah jadi lebih sempurna mase kawal sound..kami dapat num 2..bengang gler kalah ngan semsas..mmg semsas best pon..mmg antare 2 skolah nnie calon juare..semsas ingt ker kami mng rupenyer die mng lagi..its good 4 da first time..klu kami mng dapat g langkawi..mmg frust sgt skit jer lagi..hish..ape pon nie mmg best la..tak dapat aku luper kan..ser0n0k beb..

2 comments:

Anonymous said...

Khai, pandai nye memuji...Setakat chicken cccccchop ngan chiccccccccken boxing tu bbbbbese jer.

Nanti nk datang Kuantan. beritau dulu. boleh makan?????????????????????????????//

sara said...

weyh rndu gak momento tu...