Followers

Monday, November 9, 2009

Owhh...someone with his annoying blog..

Heheheh..Guess who..me kot..eh takkan la aku nie ebngap sangat nak kutuk diri snderi..x la al-kisah kawan aku nie yg sorang..die dulu x-intep..same skolah je dgn aku..tp what i can't hold anymore is pe content blog die..walaupon die x der wat salah ngan aku..(Oppss,x der ke..aku se cam ader jugak la skit2..ermmx da skit tp byk..tp sume cam unconscious then tetibe i got a strong HATE felling bout him)..nak tau sbb pe bg aku blog die annoying??

THIS IS THE REASONS
  • Bile korang bukak je blog die..ape yg korang akan nmpak ader lah bnd yg mmg korang x expect..bukan sbb unexpected sbb BEST gler..sumenyer adelah sbb die post bnd2 yg tah hape2 mcm 'Hari nie aku g beli bnd nie,baru beli sbb dah bosan dgn yg lame'..bapak showoff..ye la kononnyer cam LOADED la..yes mmg kau loaded pown..
  • Yg seterusnyer adelah ..We as friends msti la nak tau pasal dy pnyer sosial life ke ape ker kat sane..Buat la story yg best2 skit ker..Post la sumething yang ader kaitan same2 dgn kiterorg nie..nie cter hal bnd2 yg kterorg x tau n x nk tau..ergghhh..bosan..

2 comments:

adzrul syafiq said...

i think i know who he is as there were so many hints bro..hahaha~

khye said...

Owh yeah??? We already talk about him yesterday of course you knew it..huhuh