Followers

Friday, October 21, 2011

. BlackBerry Memang Hampeh .

pissed off takk muke gua?

Ok,. aku tengah maha pissed off dengan BB aku sekarang ni, bukan sekali dua dia mempermainkan perasaan aku, taktahu la kalau aku ganas sangat ke memicit keypad, tp aku rasa takk pon. dah banyak kali dah ni, hazaaab pnyer BB, nak kate aku beli China punye, takk pulak sbb mmg aku beli ori. Marahnya aku ! sebab BB ni, aku selalu je bad mood sorang. Huh !

lahabau punyer BB

aku naik angin bersebab bulan lepas BB aku pnye keypad rosak sebijik. Hurup A kannot picit. aku bajet boleh tuka keypad yg 10 hengget mcm pakai Nokia 3310, rupenye tak. sebijik keypad tukar RM 160, tak menyirap? aku dengar je RM 160 aku rasa panas sial.

hoi, tak kelakar lah mahal mcm tuh !

Sirap tak sirap aku suruh bapak aku hantar kdai. lepas tu elok lahh sikit. Lege sikit guna. Tapi tadi, jadi HaramJadah balik. aku tekan-tekan, Keypad E pulak tak bole pakai. bile aku tau dia rosak lagi aku rse mcm. . .&^&^*()*)(*

siot kau rosak lagi, celaka pnyer BB !

Aku dah feeling nak hentak BB tadi. pastu aku sms abah cakap hset rosak. Pastu dengan laju abah reply cakap " hantar lah baiki" . aku cm mengeluh and cakap.

Oh God no ! pokai la klu sebijik keypad dekat 200 hengget. Taknak lahh

pastu abah aku reply lagi "hantar je kedai, nnti abah bayar laa baiki tu". aku pon reply cakap "ok, nnti tengok lah kdai mana yg bole baiki murah". Then abah reply lagi "Ke nak tukar yg lain?" aku baca rasa mcm ;

Omaigot, omaigot ! happy gile siot ! yaaaawy!

tp dengan tenang aku reply "banyak duit nak beli baru." then abah reply "nanti abah support lahh". pastu aku lagi lahhh wooooot woooot.

I'm super dupper happy gila babi !!

Ni esok abah suruh balik umah untuk usha henset baru. tapi aku tak suka henset kat Seremban, harga cam haramJa sangat mahal. aku feeling2 nak dapat HTC, hahaha.


<< next page >>

8 comments:

Wak! said...

tukar iphone la..hehe gua da tukar

kHai said...

tapinye, gua tak suka iphone laa derr. tak tahu knp, rsa nk muntah

Adelin Imtiaz said...

mule2 ingat nak pakai HTC . tapi semua pakcik jual phne kata jgn beli HTC kalau jual x laku and then kalau rosak tak de kedai nak amik baiki

Qutiq Ishanee said...

hohohoho syiannnn

syud@_ramli said...

wau2. nak murah? beli dgn kak syud. kak syud jual hnfon. *promot* hehehe

Razil Tahir said...

nama pun BB,
henset orang kaya...
mestilah maintainance mahal weyh...! XD

kHai said...

kann, so aku dah ade baby baru nama dia Galaxy Ace ;D

iFamily said...

jadi hp ape pkai skrg?
http://worldofipas.blogspot.com/