Followers

Saturday, October 22, 2011

. Hilang Kemaluanku .

Salam bloggers. Ini post ringkas dan sangat laju untuk hari ni yep.
Bila aku cakap hilang kemaluan ni ;

Jgn pikir benda lain ok. aku babap kang !

Kan hari ni hari Sabtu, so aku bangun awal dan keadaan kolej sangat sunyi. Aku bajet2 lah semua budak2 keluar g lepak2 kat Econsave ke Mydin ke sbb cuti kan.
So, bg mengelak kesunyian aku bukak video-video, lepas tu karok sekuat hati sepenoh perasaan, mase tu aku nyanyi lagu Keristina Agulera.
"would you tell me I'm was wrong . . .bla . . bla . . "


Tup-tup- tup rupenye sblm aku berkarok tadi, lepas aku gi tandas aku lupe nk kunci pintu bilik, masa aku tengah nyanyi, feeling-feeling tengah nak hit note-note Meriah Kerey, tibe angin tiup & terbukak pintu bilik aku seluas alam, dengan timing yg celaka ada sorang orang lalu, pastu pandang aku macam ;


aku lepas tu ape lagi kann ;

terus feeling cantik buat2 mcm takde ape yg berlaku pon tadi.
padahal dlm hati aku perghhh malu laa celaka, dah laa aku menjerit cam haram tadi dgn suara good morning nye.

image
Uwaaaaaaa, malu nye aku !!! =.=

5 comments:

wahidbushra said...

HAHAHAHAAAA..!!!!
post paling laju n LAWAK...
Khai..khaiii~~=p

kHai said...

maluuuu tau =.=

apizjudin said...

sape yg lalu noks???

Razil Tahir said...

ala... standard la tue....
nak malu hape nyer... huhuhu XD

kHai said...

Juju ; aku tak pandang muke org tuu, segannn mati.
Razil ; Banyak lahh ko, aku rasa gaya aku agak meluch sangat.