Followers

Saturday, April 23, 2011

. The Roomate [Review] .

uhukk uhukk *bebatuk batuk skjp. Ok peps, nak buat skit review pasal citer baru The Roomate yg baru kuar hari tu, even aku sedang ade final exam, aku tahu aku masih mampu. [aku nk tembak diri sendiri rasanya]

ok abaikan ape aku merepek, now persembahkan review aku :



al kisah seorang budak pompuan comel lote bernama Sara belajar Fesyen kat Univrsiti. Diterima masuk & Sara pon dapat bilik lahh kt Uni tu. gigih menunggu rumate baru, x jugak masuk2. So, dia g parti then baru laa dia dapat romate baru yg bernama Rebecca , seorang yg kiuk miuk, rambut Blonde, Baju mmg nk penuh smpai tumpang almari org lain, dan ade Porsche siall [x silap aku lah]
bile tgk Sara comel lote pastu tgk Rebecca plak kiut aku mcm:

"Waaaaaa, comel sial dua dua tuh !"

setelah beroomate, si Rebecca ni jadi obses dgn Sara . Pastu control hidup Sara sepenuhnya! Ini mmg horror kalau aku ade roomate cm ni. mana x nye, sape yg kacau Sara n bagi bad influence dekat Sara, semua mati kne belasah & bunuh.

"Waaa. jangan bunuh aku. aku cuak !"

Ex-boyfriend Sara si Jason pon kene bunuh, kucing pon kene bunuh, Lecturer Fesyen Sara kene buang Uni, Irene kwn baik Sara kene Ugut. Boyfriend baru Sara si Stephen pon rase lain mcm dgn pompuan tuh. Ohh baru perasan ex-boyfrend Sara dgn Boyfriend baru dia dua dua kacak sial !! current peberet pelakon aku mmg Cam Gidandet pon, aku mcm :

"Homaigod homaigod homaigod. ade Gidandet dowh !"

Klimaks bile si Sara melawan tumbuk tikam hentak dengan si Rebecca. mmg mcm org giler. ape jadi lepas tu ak xnk cite, korng tgk sendiri. Spoil laa nnti kan klu ak cite. haha, even dah spoil skit.

sumpah cite ni x ngantok, walau x de lahh horror sangat mcm SAW atau citer2 bunuh lain, bagi aku cite ni tetap best. Sbb elemen2 tu semua mmg ade dalam kehidupan seharian aku. Plus aku pon ade roomate jugak. HAHAHA. tp bukan roomate psycho laah, roomate aku rajin sangat study. ape2 lah, selamat menonton ok! ^^

5 comments:

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini
jom kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

lun said...

comel la ko punya reaksi ko....mcm nak kne kakai saiz lapan...hahhaha

kHai said...

Lun : haha, thanks. btw kakai tu apa?

Firdnurjue said...

singgah-singgah....weeeeeeeeeee cam besh jeak cite 2...huuuuuuuuuuu

kHai said...

Firdnurjue ; tgk, tolonglah tgk. best cite ni. huhuhu