Followers

Wednesday, March 3, 2010

The Truth

Urmmm..ni actually i want to admit something yang dah berlaku bile bermula je study week yg sangat2 membosankan dan menggelikan hati...aku akan menjwab kesemua rhetorical question dibawah ini ;

Anda study x ??
Saya sangat lahhhh study kan...dalam 5 malam stat studyy week,bru 2 malam saya buat past year question untuk psychology and economy..

Habes 2 pagi, petang dan malam lain anda buat ape??
Saya tengok movie tanpa henti, tido mcm mati & saya pegi PC Fair yg ader wat kat dalam UiTM pnyer Dewan Annexe...Eeehhh, bole tahan la harga die..siap ader lelong & free gift..saya ader dapat Free Antivirus Avira..saya excited, saya install and buang antivirus lama..Install pnyer install lahanat taik kambing..Trial version 30 hari pnyer antivirus jew aku dapat !!! Bodoh..Damn u sneaky crap !!buat penat aku g buang antivirus original aku...

Apa yang anda beli di sana ?
Saya?? huh beli wayar usb 3 meter sbb abah nak..jgn tanyer die nak buat ape..Maybe he'll jerut leher anak2 die yg nakal terkejal lahhh kot..

Wah..anda anak soleh ya ??
Entah laa..rase nyer kottt...tapi saya ada agenda jugak..Hehhehe..saya nak hilangkan sekatan ekonomi saya drpd ayah saya..hehhehe..saya tgh mmbodek sebenarnyaa nieee..hahaha..susah la hiduo ngan sekatan ekonomi dari family nie..aku nakkan rangsangan ekonomi..
*ekonomi disini bermaksud duit poket laa..klu korang yg otak2 lembap x paham2 lagi kaannn..

Banyak ke movie yg anda tonton ??
Mesti laaa...banyak giler..dari sebongok bongok citer santau sampai berguling2 kelucuan Legally Blonde..hahaha

Anda suke Legally Blonde?? sama la kite..
Ye ke??? ehh citer 2 sangat besss kan..Tp saya ske Legally Blonde yg 1st jeww..sangat impress dgn kerje2 die..paling saya ske time Elle amik alih criminal case 2...sangat lawak sampai dy nak explain dekat judge tentang mens rea...hahaha

Owhh..anda Law Student kan,saya lupa..
A,ahh..tapi saya nie bru jew asasi lahhh..x tentu lagi jadi lawyer..huhuh..tapi tgk Legally Blonde tu kan wat saya bersemangat nk jadi lawyer tau..urmm..
*tp masalahnyer sampai skrng mlas sgt nak study..and its not awesome at all..huhuh

Anda x nak jadi lawyer ke??
Nauzubillahmi'zali' Ehh anda nie..klu boleh tentu laaaa saya nak..sape x nak kann...Hope dapat la lepass wat asasi nie..doa kan saya ok..
*tp sampi mlaas lg nak study

Jgn risau saya akn sentiasa mndokan anda ya..
Thanks sangat ya anda..
*ttp x stduy lagi


2 comments:

adzrul syafiq said...

khai sangat kreatip!!selamat xde lawak syapinazzz dalam tu..

Asyraf Azni said...

bongok khai..wat ak gelak besar je..hahahahahahahhahahahahahahahahahahaha....