Followers

Wednesday, April 14, 2010

Menyampah dengan jiran

aku semakin buntu dengan kehidupan di Taman aku nie . bukan aku saje2 nk nyampah jiran nie haaa . aku nymapah kucing jiran aku nie . ak se bile nymapah kucing die secara x langsung mesti lahh nymapah tuan die skali kan sbb tuan x pandai jage kucing die . hum watevalahhh . ya , aku nie pon peminat kucing , kucing parsi yg belagak2 kat umah aku nie dah cukup menunjukkan minat ku tehadap mereke (even semua bnd bapak aku yg buat, feeding,bathing,anta g klinik, sume lahhh) tapi aku mmg x ske kucing yg , ishh hodoh nak mmpos , sehodoh hodop kehidupann . eisshh, da la terkehel kaki, suara x sedap langsung bile mengiau, kurap kat telinga , bulu kaler itam . yg nk dijadiak cite, kucing nie pantang aku bukak pintu,tup tup tup die ade dlm umah dgn sore annoying die tuhh . mmg lahhh jiran aku nie x reti nk jaga kucing sendiri . org suke kucing die nk jugak ske kucing . sibuk . penah skali nk mintak kucing aku . hamboiii , ingat kucing parsi aku nie bole mintak sesuke ati mcm makcik makcik tuka2 kuih tiap2 petang ??? mahal kot . plus ngan maintainece lagi, tp bapak aku pemurah sgt . penah je die bg kucing2 parsi tu kat kawan die . bialahhh kann . kesimpulannya, aku ske kucing, tapi yg comel2 jew . yg hodoh, mintak maap lahhh, Not interested !

1 comment: