Followers

Friday, June 24, 2011

. Dr. Sheikh Muszaphar : bulan depan dapat baby.


salam satu bloggers semua nya !! jelas kan ape tajuk post hari ni. Haaa, Dr. Halina iaitu merangkap bini Sheikh Muszaphar kite ni dah nk beranak. katanya Julai, maknenye bulan depan la kan? haha

"OMG, nak ade anak dah?!"

haaa, jgn nak terkejut sangatlahh, ade jugak laa anak si angkasawan kite ni kan. Aku sure anak dia comel, xde la rupe makhluk asing si alien. bapak hensem, mak santek, anak mesti outstanding laah. takkan laa anak diaorg rupe nan hadoo kann? haha. yg perempuan wanita semua, kalau ada yg simpan hasrat jahat nk tgk angkasawan kite ni bercerai n rampas tempat Dr. Halina, xpayah laa. menagis la korang . HAHAHA.

"OMG, aku xdapat terima kenyataan Sheikh Muszaphar nak ade anak dah!"



tengok lahh muke dyorg ni. bapak hepi. aku yakin, dah berapa bulan dah dyorg ni asyik sengih je sebab nak dapat anak. anak pertama plak tu. mesti bile beranak nanti, buat press conference taraf vast vast vavoom ! besar besaran lahh. tp anak dia laki/perempuan belom kompem lagi. sebab x check lagi. selamat beranak di ucapkan kepada Dr. Halina & selamat menjadi bapa kpd Dr. Sheikh Muszaphar !


3 comments:

Amiey White said...

hahaha btw dorang dah bercinta lama kan . alhamdullilah

nabilfahmi said...

ok lah tu....rezeki diorang kan...kita yang belum kahwin ni jangan buat anak...wakakaka....

gadis toinktoink said...

mereka berdua pasangan ideal