Followers

Wednesday, June 22, 2011

. KPOP Malaysia : sampai senak aku gelak.

Haaa, salam bloggers. jangan tak tau Malaysia pon ade adik- adik kumpulan yang rasakan bahawa mereka K-POP ok. korean-pop sangat. lepas ni, x payah dah la nak panggil Super Junior bagai kt Malaysia kan. dah lama dah ni, cume aku baru perasan, haha. tapi adakah mereka layak digelar K-Pop?

"wahh, dah ade M-Pop ke? urmm I like"

nama kumpulan 24: 7 , wahh ala2 kumpulan 2 AM, 2 PM dahh. memang bersungguh nak kekalkan ciri- ciri K-Pop. Jom tengok gambar kumpulan ni :




[nak gambar lagi senak perut daripada dyorg ni. g GOOGLE sendiri]


Haaa, SEKSA tak ingat masing2. Mendedah semua. tayang itu ini, sungguh ciri- ciri K-Pop. setelah melihat gambar. pasti ramai gadis2 menjerit sampai menangis kann? suka tak K-Pop malaysia ni. dah ala- ala gay-pop dah. baik panggil G-Pop je. yang besatnya ada muka Jawa siap. I like. HAHA. good luck lahh ye, cuba laa survive dalam industri muzik Malaysia ni. adakah mereka ini LULUS/ TIDAK. Malaysian, anda tentukan !

"kalau boleh cari la identiti muzik sendiri. Haadoii"

4 comments:

miezah said...

takder mkne nya nak tepik melolong kt mamat2 nie ..
muntah hijau lar bang!!!

Saya Arif said...

MAX247 plak skang. 24:7 dah ada original kpop chop

mr.syazwan said...

adehhh

berangan

;p

Anonymous said...

GEKI SYIAALLLLLLL