Followers

Wednesday, June 22, 2011

. Sedang semak dengan kursus .

hola hola hola, salam bloggers !

lama kan aku berhibernasi. dah bersawang blog aku ni.
aku busy sikit kebelakangan ni. siapkan kertas kerja, mintak kelulusan itu ini. banyak lahh.
now dah lapang sikit semua tu dah siap. tapi ade bende lain pulak yang menunggu.
lepas ni, ade kursus itu ini laa berbagai bagai. boleh pitam aku campur aduk kursus ni.
kursus sane, kursus sini, naseb kat rumah mak aku x de buat kursus. kalau tidak lagi lahh.

aduhai kursus, sabo je lah

xpe lah, kursus ni pon utk tingkatkan kompetensi generik aku. wahh vavast vetol ayat aku kan?
tanggungjawab mestilah kne tanggung sbgai satu tanggungan yg penting. berat.
ni result sem 2 akhir tahun 1 aku pon dah keluar ! nauzubillah result aku. menurun ! 0.03 pointer aku jatuh dari sem lepas. xpe, aku syukur .

bila bg tau mak, cakap "mak, abg dapat 3.#*" aku yakin mak aku mesti melalak gembira !

wahhh, bijak sungguh anak mak ni !!

tapi rupenye mak aku cakap "sikitnye"


sentap aku, sabo jelaah


itu cabaran aku untuk tahun 2 nanti ! siap lah mak, aku bg 4flat nanti. kalau dia cakap sikit lg x tahu lahh.

1 comment:

Azzah Jelani said...

GIFS kau tu, adoihai!hahahahha lawak